After-work.....

 After-work i kväll...........med klubbkompisarna. Vissa ska visst gå på mässan idag, men jag gör det i morgon eftersom jag jobbar sent idag. Kan inte komma loss tidigt. Jag tar och besöker bil och MC mässan i morgon och tar en sväng förbi klubblokalen eftersom det är After-work kväll där!
 
Fick mail och MMS från dem som är på andra sidan vattnet och de verkar ha det bra, det käänns bra! Verkade ha det skönt i värmen, ca 25 grader varmt och massa fina bilar är deras vardag.
 
Min vardag är att jag just nu kalkar av kaffemaskinen för lite gott kaffe om en stund. Sitter här med mitt te, ute är det -23 grader och jag vet inte om det blir några skidor idag.............nu på morgonen. Det känns lite för kallt! Kanske ett pass i gymet i stället. Vi får se.
 
 
Allt är så otroligt bra just nu så vad spelar lite kyla för roll? Ingenting, bara stanna upp i vardagen och njuta av livet och självklart njuta av kylan också. Hur ofta är det -23 grader?
 
Hade det varit +25 grader hade jag suttit i solen med min Amerika-bikini på !
 
Rättvik 2011
 
Har iaf en bil med mera olja i idag, så nu lyser inte oljelampan. den dricker nog mera nu när det är kallt, min lilla pärla till vinterbil :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0