Garage-träning.......

Garage-träning blev det igår kväll efter en helt underbar dag ute i skogen tillsammans med barnen. Hela onsdagen var skön, lika så tisdagen. Tisdagen kom det säker tjugo centimeter snö. Lätt pudersnö!!!!
 
 
 
 
 
Tisdagsmorgonen gav mig en tidig morgonpromenad, kunde inte vara kvar inne. Så härligt med all snö igen! Tog en morgonpromenad mellan sex och sju, sen hem och byta om till bra kläder för att vara ute i fyra timmar på förmiddagen. Efter jobbet ville jag inte heller gå in så det blev snöskottning i en och en halv timme hemma på tomten............träning det oxå!
 
Men igår vart det träning i garaget...............
 
 
 
Jag hade glömt städa efter helgens arbete med min Stingray! Ooooooooooooops!
 
 
Men jag han ta en morgonpromenad, duscha, sminka mig, klä på mig, åka till Västerhaninge för att hämta ett viktigt papper, tanka bilen allt detta före klockan åtta igår morse. Idag sitter jag vid datorn med fikamuggen och tar det lite lugnare. Ska snart föra över pengar till min lilla dotter som festat slut på sin lön.
 
det blir en dag på stranden...............neh i snön! Det kommer mera! Känns bra. Ska hämta en hund efter jobbet idag och ta en promenad med honom. Gör nästan vad som helst bara man får vara ute!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0