Går på alla cylindrar...........

 
Går på alla cylindrar.............igen! Nu är det full fart på mig igen. Många järn i elden som ska fixas. Lyckades med en del igår men har lite kvar. Var förbi min verkstad på morgonen med bilen men de var inte där. Ringde dem vid tolv och då var de där! Får komma in vilken dag jag vill nästa vecka så ska de kolla varför motorlampan lyser. den tändes för ett tag sedan utan att bilen går sämre, då får man gör en felkodninge med någon speciell maskin och då kan man hitta felet. Ja så är det!  Så denna punkt kvarstår...........
 
Möblerade om ett rum på jobbet igår och sen var jag på IKEA med chefen och handlade möbler till jobbet. Ska fortsätta med rummet idag och lyckas försöka hinna med ett rum till. Mysigt och fint ska vi ha det på det nya året. Man ska trivas på jobbet också. Var hemma till middagen igår kväll, sen vart det jobb inom klubben med lite telefonsamtal. Hoppas det går vägen nu!
 
Pratade med Janne igår, hoppas vi kan hinna med en fika under helgen. Tänk vad man hinner mycket mera när det är sommar. Då hinner man träffa sina vänner och fika och ha det trevligt. Nu är det mörkt och trist ute igen, snön är borta och man vill bara sova i soffan. Ja så är det på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det fredag, underbart! Så i morgon är det helg igen............kanske en sväng till garaget och se hur luckorna kommer att passa i rutramen. Slipa lite rost på ett reservdäck och lite annat finns också att göra. Måste få till det sista med motorhuven. Måste ringa bil-lackeraren och hoppas att han har tid. Ja, ja, ja allt är inte kul! Det måste bara göras............
 
Ha en bra fredag.............hoppas på att få träffa lite Corvettevänner i helgen. Ska vara på Arlanda klockan fem på lördag morgon, då drar Maria till Karibien. Hon kom hem halv ett i natt från Åre. Hon har alltid något på gång, kanske lite som sin mor!
 
 
Fula miner !!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0