Tråk-söndag!

Tråk-söndag i mitt tycke. Så jävla skit-tråkig som den bara kan bli. Bara att genomlida................klarar inte sena kvällar. Går i däck trots att jag inte drack någon alkohol. Klarar inte att vara uppe sent. Kom i säng klockan två på söndag morgon och sen är hela dagen förstörd. Har ingen energi, gör inget. Bara ligger i dvala och segar mig framåt. Plågar mig genom dagen................ingen träning och inget besök i garaget. Låg bara i soffan och mådde skit! Pratade med en del Corvette-vänner på telefonen och började skriva lite på något reportage. Men OJ! vad segt!
 
Lördag var riktigt trevlig. Var i Hammarby och kollade in nör ett gäng kompisar från klubben körde Go-Cart, sen drog jag hem till sängen och sov middag. Efter det var det Hard Rock Café i Stockholm som gälllde. Tog gamla bilen in och parkerade nästan utanför. Samling i baren halv sju för gemensam middag klockan åtta. Sen var det barhäng fram till efter midnatt.
 
 
Go-Cart i Hammarby med Corvette-kompisarna.
 
 
 
Hem till sängen och sova lite!
 
 
En alkoholfro drink på Hard Rock Café...............
 
Ingen alkohol här heller (E85) utan blyfritt blev det! På väg hem från staden.......
 
 
Idag känns det bättre, kom i säng sent efter att sovit middag igår men vaknade nu klockan kvart i fem på morgonen utvilad och gladare. Älskar morgonen...............bästa stunden på hela dagen.
 
Nu har jag en hel del att göra under dagen så tiden är inte hur obegränsad som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0