Nu jävlar..........

 
Nu jävlar ska jag ta tag i det som känns jobbigt. Ringde lackeraren igår för att höra om han kan ta tag i motorhuven och fixa den om han har tid. Har varit tungt att bara ringa honom! SÅ jag ringde honom igår , men han svarade inte. Lämnade iaf ett meddelande. Nu får det vara nog. Elisabeth ska ta tag i det här, fast det inte känns något roligt. Huven är ju själva bilen. Det är där ögon faller först och gör en inspektion, då kan man inte ha en huv med sjunkningar. Fy vad fult!
 
Igår efter jobbet var det åter ett par timmar vid datorn med klubbarbeten. Undra hur många timmar man lägger ner, fast det är riktigt kul också med alla vänner som man har lärt känna och jag tycker det är så trevligt. Men visst tar det tid, mail tar tid! Jag är ingen mail-drottning precis. Blogga är klart mycket lättare. Min blogg är mina tankar, vill någon läsa dem vilket jag hoppas så är det helt guld. För här skriver jag så som jag är idag, just nu, tankar som flödar både hit och dit. Mitt duracell-liv är fullt av tankar och ideér, dock inte av hur mycket pengar som helst.En egen sedelpress  vore toppen!
 
Idag ska jag ta med hela skolklassen hem till mig och kolla in alla vinterståndare på tomten. De ska få plocka hem dem och så ska vi göra expriment och ta reda på vad växterna heter. Ska bli en kanon-dag med ute-mat och mycket vandring runt byn och springlekar på skaren. Kocken på jobbet undrade om jag tänkte låta barnen få gå in i garaget med sina Bäveroveraller och dra lite blixt-lås mot lacken då de ska kolla in bilen? Visst, eller hur? Nä du, där kommer inga barn in. Inte en hel skolklass iaf.
 
Ha en bra dag! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0