jullov !!!!

Var uppe klockan halv sex och startade första tvättmaskinen. Sen var det full fart med tvätt och annat fram till tio då jag tog på mig träningskläder och gick en långpromenad på över en timma. Sen blev det lunch och storstädning. hänga tvätt och fler tvättmaskiner. Sen infann sig det jag längtat till.........

JULMYS som de pratat om hela dagen på radion. Skulle visst vara det mest trendiga ord enligt facebook och annat. JULMYS i garaget........fick vara där alldeles ensam och lukta på min älskling så som tjuren Ferdinand. Ja, tjur är jag ju också en sådan där OXE enligt horoskop.

Slipade rost på fönsterramen och försökte montera bort inredningen i framfönstret på bilen. Trots att jag försökte läsa mig till hur jag skulle göra enligt verkstadshandboken så lyckades jag inget vidare. Däremot blev det arbete med att slipa rost riktigt bra....känner mig nöjd.



Slipat vänster fönsterstolpen ren från rostangrepp .....så nu ska den målas en vacker dag. Har ju höger sida kvar ;-)



Verkstadshandbok, slipmaskin och lampa är ett måste under arbetstimmarna. Ja och man får inte glömma det bästa ...... radion på högsta, med bra musik och en cola under tiden i garaget. Ja, man kan inte må bättre.....Blir så vansinngt harmonisk.........tillfredställd.........lugn


 
Tillhör en av de bästa dagarna på länge.......julafton var också toppen :-)

Idag ska jag in på mellandagsrean och handla lite, framförallt kolla in Stenbäcksgranen. Ett måste eller en tradition jag skapat de senaste tio åren. Helst ska det ske innan julafton, men det han jag inte med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0