Bäst!!!!!

Bästa dagen på länge........



Tidigt på morgonen i -14 graders kyla lastade vi henne (Corvetten) på en trailer. En av mina bästa vänner kom och hjälpte mig med transporten. Hur skulle jag klar mig utan vissa fantastiska människor. Han har ett toppenfint bilsläp och vi fick till transporten till Spånga. Att han erbjudit sig för att hjälpa till när det var sommar är väl en sak, men att ställa upp en av vinterns kallaste dagar är bara hur fantastiskt som helst.........ett STORT TACK för att du finns som vän.

Samtidigt som vi lastade Corvetten åkte killen som ska lacka bilen förbi och han ringde och gratulerade mig nästan för att jag var på väg till svets. I januari vill han ta hand om bilen :-)



Corvetten på släp :-)



Riktig vinter i Stockholm, -14 grader



När vi kom fram till Spånga hos killen som skulle svetsa var pappa redan där och väntade på bilen. Ett gäng killar på tio man undrade vad det var för bil som kom in på gården under pressen så jag hade publik när jag skulle köra av henne från triler och in i det trånga garaget. Det var inte bara min bil som skulle få plats där!

 Svetsaren gav mig dessutom det glada beskedet att jag kunde ta med mig bilen hem på eftermiddagen. Klockan fyra hämtade vi bilen och då hade han gjort ett fantastiskt jobb. Rutramen var ditsvetsad och anpassad till takluckorna, vilket inte var det enklaste jobbet. Pappa hade varit hos honom hela dagen, han känner killen som jobbar i samma lokalen. En gammal meckarkompis till pappa. Jag var med min kompis under dagen och följde med honom på ett par jobb, inte för att jag kunde göra så mycket utom att betala för lunchen, bära väskor och vara trevligt sällskap ;-)

Hamma i garaget vid sextiden i - 19 grader, att köra av bilen från släpkärran var lite kallt. Att få i en växel i automatlådan var lika sget som att rör runt i sirap med en stor träslev. När jag sen skulle köra in henne i garaget så kanade hon i sidled på epoxigolvet som Bambi på hal is.

Nu är jag så jävla glad över att allt är klart! Nu kan jag börja leva igen och inte gå omkring och vara orolig....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0