dags snart........



Dags att ta tag i det nya ...........planeringen är i full gång. Sitter vid datorn ganska ofta, känns inte som mitt element. Gillar faktiskt inte datorer.

Måste ta tag i bilen. Igår när jag tränade träffade jag proffset som ska komma och hjälpa mig.Pratade med Guy i telefon igår och fick nog lite inspiration. Han var i garaget och monterade nya gummilister på sin bil. Det är något jag också ska göra innan sommaren. Måste ringa lackeraren och prata med honom. På söndag blir det en heldag garaget iaf.

Ska träffa sjukgymnasten igen på lördag och köra ett träningspass. Känns så bra nu när jag mår bra i kroppen...............har inte ont sedan jag var hos honom för några veckor sedan och börjat med min träning. På fredag är det afterwork i klubblokalen och i kväll är det kaffe i klubblokalen. Kommer inte ha tid att åka dit i kväll...............tränar just nu flera dagar i veckan och hinner inte med tvätt och annat hemma. Måste ha en hemmakväll. Igår tränade jag till halv åtta, sent hemma och bums i säng.

Ha en bra dag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0