Fredagen den trettonde

Fredagen den trettonde......ja det är idag. Sitter nu vid matbordet och har ätit en god middag. Har beställt biljett till Jönköping i morgon...ha,ha,ha !! Jag ska åka tåg. I Jönköping hämtar herr President mig och sen är det styrelsemöte utanför Jönkping. Åker med Kennet upp till Stockholm i morgon kväll efter mötet.

Idag var jag på jobbet mellan 8-9.30 och hade lektioner, sen iväg till sjukgymnasten. Han hittade direkt felet på min kropp. trycker och stretchar. Tränade i gymmet, ska börja min träning nu på gymmet. Både han och jag är övertygade om att min kropp och jag behöver träningen.

Tillbaka till jobbet, möte. Sen tog hand om en kille som slagit i knät, en tjej som slagit i armbågen och en som ramlar och slår i hakan så jag får ta med mig henne till akuten. Har kontakt med hennes pappa för han jobbar långt bort. Flickan blir tejpad och vi åker hem med hakan omplåstrad. Det blev bixthalka ute på två minuter när snön kom och la sig på den isiga gården.

Fixade tågbiljett, skrev ut biljetten från mailen och maila lite vilket blev mer tid på jobbet. Hade fixat dit elektriker somkom vid fyra och ventilationskillen  kom vid halvfem en fredagkväll. Tänk vad en dag kan innehålla mycket................



Puss på alla och allt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0