Med solsken i blick..........

Med solsken i blicken och nyrenoverad Toyota drog jag till gymmet vid sju på morgonen. Vilken skillnad det kan vara på mig när vädret är dåligt med regn och grå himmel, och när det är sol och klarblått. Efter en helg med regn och bara slappa, ingen lust att göra något. Bara sova och ligga under filten, kom solen och högtryck igår. Var uppe vid fem utan problem och sen var det full fart hela dagen fram till nio då jag kröp ner i min säng efter en kvällspromenad och läste¨Fitness för tjejer¨. 

Nu ska vädret bara bli bättre och bättre................

Längtar till den 6 maj då det är Malmby...............f......n vad kul!
Man blir så glad när det är dags för allt trevligt igen.....
Skulle vilja köpa Tomtens bil och kunna vara med de stora grabbarna och köra. Nya drömmar i mitt huvud. Drömmer också om ett garage till för att ha två projekt ihop med pappa i.

Så är det, man lever lyckligare tror jag om man dagdrömmer, och nu är det full fart på mina tankar och drömmar. Det som sätter stopp för att genomföra just mina drömmar är pengarna, tänk att alltid pengar är med i spelet.

Men jag är rätt nöjd med vardagen och mina fina drömmar..............de lever jag på. Nu drömmer jag mig bort till nästa helg som kan bli mycket trevlig om vädret tillåter..........till sån't som är kul att titta på. Bilar som kör mot varandra, tävlar och bränner lite gummi.......luktar gott!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0