garage-söndag

Garage-söndag blev det. Var uppe tidigt och bakade en kaka till kaffet, men vi arbetade hela dagen utan både lunch och kaffe så den fick åka med hem med pappa till mamma och deras fika. Pappa körde in på gården strax efter nio, jag fixade lte med hans kamera och sen var vi i garget från tio till sex, utan lunch och kaffe. Intensivt arbetande med endast rast för att kissa, tur att det finns dricka i garaget.

Jag började att göra ny packningar och sen fixade jag det sista med dörrarna. Nu är det bara att sätta dit dörrsidorna, när jag fått några skruvar och en mutter som fattas inne i dörren. De ska bara beställas hos Håkan.



Under dagen satte vi dit kromlister i rutramen. Borrade för fästen och popp-nitade något fäste. Skruvade dit listerna och framförallt provade in så att luckorna ska passa. Tur att Tobbe vill hjälpa till. Utan han och pappa hade jag inte klarat mig så bra................

- Ska det sitta så här?



- Jag tror det blir bra, vi borrar och så popp-nitar vi dit fästena.



- Det här blir nog bra!



- Men hur ser det ut i hörnan?



- Det här blir bra! - Sen kommer cromlisten på utanför.



- Ska luckan fram en bit? - Eller hur ser det ut?



- Jag släpper lite på fästena, ljusterar in dem så det blir rakt mellan luckorna



- Jag tar bort och så ser vi hur den passar nu!



- Nu sätter jag dit den igen, så får vi se hur de sitter.



Fram och tillbaka med luckorna. Mecka lite med el och lampor i instrumenpanelen. Några är trasiga  och ska bytas ut till nya. Ska också beställa hos Håkan. Nu är det snart dags för framrutan. Satte dit skydden vid säkerhetsbältena så nu är det bara att sätta in stolarna - Så är de också på plats.



Slipade och rengjorde en gammal trälåda som det legat bildelar i för femtio/sextio år sedan. Den oljade jag in med rustikolja och sen ska jag ha den till något. Den är klart cool, passar mitt Oldies-tema.



Ingen shopping igår, ingen promenad......men mycket gjort i garaget och sen en underbart god påskmiddag med nubbe, sill och lite annat gott. Sovit som en stock i nu ser det ut som om solen vill titta fram. Ska ta mig en kopp kaffe och sen en långpromenad. Blir kanske en stund i garaget idag också. Vi får se!

Tränat dåligt under påsken, det känns mindre bra.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0