Tar det lugnt...........

Tar det lugnt just nu. Inget stort som ska få stressa mig denna helg. Behöver känna att det blir helg ibland utan alla måsten. Fredagen var helt toppen, bara lugn. Stannade kvar på jobbet fast jag hade slutat och spelade Yatzy med barnen. Vi hade det så bra, sen hem till middag och lite vin på fredagkvällen. Micke var över och vi skrev skyltarna till hockey-pub fredagarna vi ska ha. Han lyckades laga/koppla upp och bort saker som låg på min dator, så nu fungerar allt klockrent!

Igår glömde jag att blogga..................hm hm hm

Satt och jobbade med mailen på datorn på morgonen, sen hör man ett underbart muller ute och upp på infarten kör en av mina underbara klubbkompisar in. Det blev kaffe och lite småprat, sen när han åkt så blev det en liten sväng till garaget.



Klara, färdiga .......KÖR! Nu är våren här, den kommer i veckan :-)



Putsade och rengjorde mina gamla fälgar. Däcken fick lite mer lyster än tidigare också. Numera finns det medel för allt.

Resultatet av arbetet blev iaf bättre än före putsning.



Men mina fingrar och naglar belv det ett sämre resultat för......hi hi



Bytte ett par glödlampor i instrumentpanel också. Småmecking.....
Nu är iaf framrutan beställd så vi får se om den kommer i veckan och kanske blir det montering denna vecka eller nästa.



Stormecking av Toyotan, Tobbe bytte bromsskivor och klossar. Nu kan jag köra med den igen. Ska kanske sälja den. Vi har lite många bilar som rullar. Seaten ska in på verksatd också...........



Igårkväll åt vi lite middag och sen blev det en långpromenad, och det kändes som om våren är på väg. Alla fåglar kvittrar och det luktar vår i skogen. Längtar såååååååååååå.............

Vad jag ska göra idag vet jag ännu inte..............ta´t lugnt , vet ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0