En dag av ågren............

En dag av ågren.........ja så var det igår. Vaknade av att regnet piskade mot fönstret och under dagen skulle det komma snö. Stora delar av resan ner till Elmia hade de utfärdat klass 1 varning för vägunderlaget. Avbokade resan ner och meddelade Skräcken att vi inte kommer. Tog bilen till en större matbutik för att handla helgmat.........där var det klass 2 varning. KAOS!! Överkörd av kundvagnar, stressade människor och skrikande barn och vuxna. Hem till skogen efter att handlat klart. Tog en promenad efter sill, potatis och nubbe. Inget garage idag blev det...........hände så mycket annat(ursäkter). Kvällspromenaden slutade iaf väldigt trevligt med ost, kex och mängder av vin i Herrgården framför öppna spisen i deras gigantiska fotöljer i deras gigantiska  vardagsrum. Riktigt trevligt............

Grannens påskris ute i snö och kyla.



 Sparkade i snön på väg till Herrgården.......

Köpte under gårdagen två t-shirtar. En med Amerika motiv :-)



Köpte mig en bikiniöverdel som jag gillade, trots kyla och snö. Hoppas få användning av den om någon månad då vi har värme så som de har i Spanien just nu. Måste sola bort bikiniränderna från solandet i Spanien, annars är den snygg på mig............den håller stilen med mitt tema........Amerika!



Köpte mig ett litet citronträd till köksfönstret i påskpresent. För mina tankar tillbaka till Spanien. Så litet och sött träd och passar precis i fönstret bakom mig där jag bloggar på morgonen i kökssoffan! Det ger mig glädje.....



 Citronträdet har redan tre citronenr på gång....

Köpte citronträd till mig i påskpresent och ett påskägg med godis för att ge bort.....



Mina medelhavsväxter fick värme igår från braskaminen och inte av solen.



Ett av mina citronträd som bott i garaget med Svarten mår inte så bra. Den har drabbats av ohyra så just nu så behandlar jag citronträdet i badkaret så den ska må bättre och bli av med spinn.



Nya växter, tema Spanien i vardagsrummet. Ute är det bara kallt :-(



Vaknade denna påskafton till sol och snö. Idag SKA det bli garaget.





Ska man ta fram skidorna?? Nä, jag går nog ut i garaget. Ska ta mig en kopp kaffe till först, sen måste jag hitta lite inspiration till att sätta igång med meckandet, jag tror Roffes MMS kan inspirera mig idag................ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0