be HAPPY....

 
Be HAPPY är mycket enklare när allt är på banan. Inte banan (den äter man ) men banan ( den man kör på! )Håller man sig på vägen (banan) så är allt mycket lättare än om man kör i diket. Nu är allt på banan, ingen dikeskörning här just nu. Jag har precis komit upp på banan från diket och nu kör jag på!!!!!!!!!!
 
Mår så mycket bättre när allt är på banan, hihihi. Nä nu ska jag sluta med det här tramset.........
 
Efter den här helgen har livet återvänt, jag mår bra och kroppen mår bra. Jag känner mig totalt nyrenoverad. Nu är det bara lite polering på ytan som behövs. Lite vax och trassel så är man hemma med utseendet också. Jag har händer som ser ut som om jag sitter i skogen och eldar kabel på nätterna för att få pengar till min överlevnad. Har så skitiga händer efter helgens meckande så jag skäms, det sitter i porerna.......nä i självsprickorna. Jag ser för jävlig ut om händerna och ont gör de när man blir så här torr.
 
Tänk när sommaren kommer och man får bara var, vara ensam eller med sina vänner. Ute och köra bil när man har lust! Hämta kraft och ork. Att höra motorn brumma och få lite sounds från V8an är inte fel alla gånger. Den ger mig kraft, V8an alltså. Det händer något i kroppen när man startar bilen och får höra ljudet...........................jag blir stark!
 
Idag blir jag också ¨taggad¨, så fint väder. Sol och kyla, sol = D-vitamin, som man behöver väldigt mycket av just nu. Ska sola nästippen och få gratis polering av ytan på mig själv.
 
Igår hade jag möte med mina Corvettevänner och sen satt jag framför datorn och arbetade med klubben fram till klockan 23.00. Jag som brukar sova då!
 
Nu ska jag iaf gå och arbeta ..................
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0