Låååååååång måndag!

Låååååååååång måndag! Det känns alltid bra när man hinner med mycket vilket jag jorde igår. Började min morgon med kaffe och lite bloggande, sen drog jag iväg på en power-walk. Det var då jag vart lite föbannad........skulle prova att köra med en app som heter runkeeper, men efter halva vägen så la den av. Tog iaf milrundan på två timmar så jag var nöjd när jag kom hem, men inte med appen Runkeeper.......
 
Så jävla sur på den appen!
 
Stog sedan ute i solen och stretchade benen och njöt av det underbara vädret. Allt är så otroligt fint just nu, hela helgen har varit fin med sol.
 
 
Solat näsan i helgen så den är faktiskt lite brun......
 
 
Hade min arga smilies i bakrutan när jag åkte till jobbet. Keeprunner, är det något att ha???? Jag får väl pova den igen. Hade iaf en bra träningrunda, pratade med mina Corvette-vänner och min älskade dotter under powerwalk-rundan. Alltid trevligt med saällskap i luren. Gillar faktiskt det. Kan vara skönt med musik i luren också, så är det nog.
 
Efter jobbet så hittade jag min bil insnöad på parkeringen. Stängde igår kvart i sex och då hade det kommit ett lager snö. Åkte hem och lagade lite god mat och tog mig ett glas rödvin, det ska visst vara bra för kroppen!?
 
 
Coolt att det blir med snö i veckan. Idag har vi ett helt lager med snö ute, skottat bort ett lager på 7-8 cm. Nu ska jag ha ett hälsopass ute klockan med musik och friskis och svettis rörelser för barnen.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0