Tema vinter.........

 
Det stämde! Hemma i Stockholm fick jag ett samtal av Claes-Göran att de hade fått flera centimeter nysnö. Va??? Du skämar med mig ? Jag hade svårt att tro honom eftersom vi hade fint vårväder i Stockholm. Men, men när vi kom till Laxå så hade vi snö. Tur att vi hade Transporten och med bra dubbdäck. Japp! Då kändes det helt plötsligt som vi var på väg till fjällen och inte till Skövde för styrelsemöte och planering av det sista inför sommarmötet.
 
 
Backen upp till Billingehus hade tema ¨Vinter¨och här stog de bilar lite fint åt sidan som hade sommardäck och som inte kom upp till hotellet.
 
Uppe vid Billingehus!
 
Parkeringen vid Billinge, fredag kväll.
 
Men visst är det vackert! Jag blev líte lyrisk........
 
Tobbe var värd en(flera) öl efter tuff körning i snöstorm och vinterväglag.
 
Godmorgon Lördag :-)  !!!!!!
 
Vaknade tidigt lördag morgon och pratade med Maria i Västindien. Nu startar hennes semester i Karibiens Ö-värld. Hon har det riktigt bra och njuter av livet. Jag lyckades somna om och vaknade sen lagom till hotell-frukosten.
 
Entrén lördag morgon vid Billingehus.
 
Hela lördagen satt vi i styrelsemöte och planeringsmöte inför sommarmötet. Tobbe och Kalle provkörde rally-rundan efter de noter vi fått av den lokala bilklubben. Allt gick strålande!
 
 
Efter en lång dag i konferansrummet så tänkte jag ta ett åk i backen, men liften var stängd. ;-) och jag fick krypa ner i sängen och sova lite middag.
 
Godnatt Skövde, sent på lördag kväll efter lite barhäng och middag.
 
 
Hotellrum och korridorer ser ut så som jag minns det sen vi var här sist!
 
 
Man går och går och helt plötsligt kommer man fram till det ställe man ska till.
 
 
 
Det finns ju en del som läggar ribban högt och kom med sin Corvette. Det gäller att ligga på topp! Måste säga att det var med blandad förtjusning som man såg en insnöad Corvette på parkeringen under lördagen. Men nu under söndagen var det mer som slask/töväder i området Skövde.
 
 
 
Lämnar hotellet för att komma tillbaka om två månader...........hoppas på ett bättre väder då! Detta väder var inget Corvette-väder iaf.
 
 
Vid Kjula var vädret mer vår/sommarbetonat. Fick lite race-känslor i kroppen. Här har man varit flertal gånger och jag fick en saknad av Ivan som gick som en pil rakt in i huvudet. Svårt att släppa honom, man minns allt underbara han gav. Vilken underbar person han var!!! Snyft..........hoppas du kör Corvette där du nu är.
 
 
Mot godis-sug............inga kalorier och med chokladsmak.
 
 
Vårdade mina citronträd när jag kom hem! Vill ha citroner till groggen i sommar.....
 
 
Jaha! Ny vecka och det är måndag. Jag tror att det ska bli en hel del regn i veckan.
Vi får se.............väder som väder. Det är bara att gilla läget......
 
Ha det bäst!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0