Tidig morgon........

Tidig morgon och besiktning av bilen. Ute var det snor-halt! Lyckades åka hemifrån lite för sent och sen hamnade jag bakom en liten plogbil för gångbanor som körde ute i vägbanan. Det gick i 20 km/tim.......kaos! Lyckades sen att köra om, skulle senare bromsa in före en rondell, vilket flera hade gjort. Jag åkte is-kana med bilen, bromsade, bromsade, pumpade, pumpade sen bara jag styrde jag. Lyckades klara av rondellen, fick rödlyse överallt! Klockan gick............snabbt!!!! Parkerade bilen framför bilprovningen och sprang in. Loggade in med två minuter till godo. Skulle vara där 40 och klockan stog på 38 min över hel. Yes!!!! Nästa Yes!!! Bilen gick igenom.............min vinterpärla. Nu blir det nya vinterdäck till henne så att Maria kan gasa runt i henne när hon kommer hem.........
 
 
Fredags-eftermiddagen tränade vi boxning. Kul sport!
 
 
Hemma tidigt denna fredag för att skotta snö och laga lite god mat. Kollade TV och kopplade av. Laddade batterierna inför helgen.
 
Avbokade träffen med Ann eftersom de utfärdat trafikvarning/snövarning under lördagen fram mot ett/två-tiden. Somnade som en prinsessa efter att tittat på helg-filmen från Örnen. Han uppdaterade oss med att den fanns att njuta av på nätet. Han är så otroligt duktig. Hur hinner han? Rediger och göra filmerna så bra! En eloge till honom. Han förgyller tillvaron under vintern så att man längtar till sommaren och Corvette-träffarna, som man alltid har så trevligt och roligt på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0