Utan V8a...........

 
Utan V8a blev det igår.Ett inköp av en helt vanlig modell, en orginal. Men den fungerar bra! Passada på att köra den gamla till återvinningen på väg för att hämta hem den nya. Den fanns dock inte i butik på södra sidan så vi drog norr ut till Häggvik! Vilken sport! Från den ena till den andra sidan!
 
Fort gick det förbi Haga Norra och tankarna for snabbt tillbaka till sommaren och alla härliga Corvette-cruisingar vi har startat från den parkeringsplats vid Haga, Yes! Yes! Corvette-känsla........
 
 
Full fart ut i mellandagsreans puls! En gratis-kaffe inne på ett större vitvaruhus
 
 
och en sportlunch i bilen!
 
 
Ja vilket underbart vinternöje! Vilket vinterlov! Nu skulle snön ha varit kvar och man skulle ha haft skidorna på sig och inte springa omkring på mellandagsrean. Men det är väl en sport det också? Hem kom hon! diskmaskinen.......
 
 
Sen var det till att läsa bruksanvisningen(verkstadshandboken) så hon gick igång som hon skulle! Nu diskar hon efter oss!
 
Dessutom så fick jag ett sms av Örnen att en ny helgfilm låg ute. Så otroligt roligt med hans små helgfilmar, att han orkar hålla på så här är helt fantastiskt. Dessutom så filmar han så bra och klipper ihop det hela med betyget mycket godkänd. I gårdagens film fick jag ett sms om att det var visst flera som hjälpt till och filmat. En Corvette-tjej som gillar rosa. Vem kan det vara? Hade en Corvettekväll med vänner över våra sociala nät. Har lite tankar kring ett inköp av en båt. Saknar det livet. Båtlivet! Vet en som har en båt som han ska sälja! Ska kolla mailen idag om bilderna har kommit. Jag vill ha en speciell båtmodell. Finns en fin med en 454a på nätet. Bara att kolla vidare, det är inte lätt att bli av med båtar just nu. En av polarna i klubben har meckat fyrhjuling och satt på plog på den. Behövs det nu ? Det som bara regnar, precis som i somras på Mantorp!
 
 
 
 
 
Gissa vem som kan dölja sig bakom detta moln? Han är nog mästare på att bränna däck !
 
Nu sk ajag iaf ut och byta vinterdäck på min vinterpärla till bil.........sen en lugn och harmonisk dag i garaget. T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0