Sol i sinnet

Sol i sinnet....................så skönt!
Har nu stressat av totalt och har börjat känna igen mig själv. Att jag aldrig kan lära mig att säga nej och hålla mig till det jag ska göra och inte göra så mycket mera. När träningen blir lidande blir allt lidande. Jag bryts sakta men säker ner och blir skör som en orkidé.
 
Solen strålar bara strömmade in i stugan och fyllde min morgondag, hur skönt kan man ha det? Jo, man sätter sig med kaffemuggen och bara njuter av solens strålar som bara ger en massor av energi.
 
Började morgonen med att baka en Cheva-kaka. Tur var väl det när man senare fick fikabesök ;-)
Kan snart receptet utantill............
Körde en träningsrunda, tog en dusch och satte mig i solen. Fikabesök ute i solen. Sen blev det bilvård, kan väl inte påstå att det var jag som vårdade bilen mest utan Tobbe. Tobbe är för jävligt duktigt på att polera och få upp glansen på bilar. Lämnade med varm över båda tvätt och polering denna dag. Se så fin den blev!
 
 
 
Lackade lite bildelar...........och tog ett gals med förra ägaren av Chryslern.
 
 
 
De första vitsipporna tittade fram för i år. Nu är det VÅR!
 
 
Lekte med mobilen...........
 
 
Hund:ra procent dog.
 
 
Gjorde en film och la ut som en del andra. Är så nöjd med ljudet från min vardagsbil, att det brummar V8a om bilen som man har till vardags är inte helt fel. Nu behöver man inte längre vänta till sommaren för att gasa till och känna effekten eller höra ljudet från en V8a. Klart bättre ljud än en ....!
 
 
På kvällen släckte vi ner hela huset och tände levande ljus, Earth hour.
 

Nu är det söndag morgon och jag sitter vid köksbordet och bloggar, väntar på att kakan ska bli klar. Sen blir det en träningsrunda innan jag går ut i garaget. Idag kommer mamma och pappa ut. Jag måste ta ut Svarten och montera dit det sista. I morgon ska vi ut och åka, hon och jag. 
 
 
 Ha en skön söndag mina vänner.............
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0