Löplabbet, sen står valet mellan en Iphone eller Galaxy III ?



Var på Löplabbet och sprang på deras löpband. blev filmad, fick prova skor, filmad igen, byta skor, filmad igen och till slut hittade jag skorna som kommer göra att jag kan springa hur mycket jag vill........tror jag. Man har prövotid, så om det inte fungerar så får man byta om höften nu börjar göra ont!

Sen var jag och skulle köpa mig en Iphone som jag hade bestämt mig för att köpa, men de rekomenderad mig en Galaxy III så nu vet jag varken in eller ut så det blev ingen................vet inte vad jag ska välja och om jag överhuvud taget vill ha en så stor telefon, det är som att springa omkring med en hel liten dator?

Städade vinden igår eftermiddag efter min tur i butiker med reklamationer, byten och öppetköp.............så kan det bli.

Vet att både Uffe och Johnny har varit på Power Meet under gårdagen och det hade varit toppenbra! Får se om jag kommer iväg under morgonen. Det ska visst regna en hel del under dagen. I natt vaknade jag av både regn och åska. Blir det inte Power Meet så blir det garaget med Svarten. Tobbe har pratat om att hjälpa mig och palla ner henne och sen prova att ta ut henne och strat upp henne. Vore en skön grej idag. Sen montera dit det sista...........



Vi får se vad som händer, det är iaf lördag..............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0