Helt tokigt!!!!

Helt tokigt!!!! Vad ska den här och göra???



I onsdags när vi åkte till Skanssundet hade en av grabbarna i klubben haft besök av en mördarsnigel på sin bil. Den hade slemmat sig upp under pressen på bilen och ...................tvärdött!!! Varför ?? Kom solen på morgonen och torka ut fanskapet. Men vad gör den här ?? På en Corvette !!! Det är inte sant !!! Vad gör ett sånt elände på en fin Corvette???



Igår efter blogg, löparrunda och frukost kom jag inte ut från min garageuppfart. De håller på med vägarbete ochh ena fältet är avstngt med lysen, men igår morse stog en stor lastbil och en grävskopa mitt för min utfart. Fick vänta ett tag sen var killarna klara och flyttade bilen.



Hade vatten-krig med barnen på jobbet igår................hur kul som helst. Vart helt dyngsur, de ¨pepprade¨sin gamla fritidsfröken så mycket det bara gick. Sen kom regnet.......skyfall!!!Var ute och gick med Bonzo, stans sötaste Rottis innan jag skulle på middag på Dalarö. Jag åt fiskgryta, det finns de som smakar bättre!



Hade iaf en riktigt trevlig torsdags-kväll.

Idag är det fredag igen! I morgon är det MANTORP, vi ska försöka åka tidigt. Kanske blir det som en vanlig arbetsdag i morgon, upp tidigt och sen iväg. Hoppas på bra väder då flera ska köra på banan............

Nu ska jag brygga mig lite fika, träna och sen har jag stängningen på jobbet idag. Kanske hinner jag med en sväng till Nynäs för att kolla Nynäs Offshore, annars blir det hem och städa...............

Helgen blir iaf fylld med Corvetter och Corvette-vänner................Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0