Pimpa huset......

Pimpa huset och inte bilen under lördagen. Tog min löparrunda och mitt träningspass i gymmet, sedan åkte vi på en shopping-tur för att pimpa huset med lite nytt. Vi tyckte att det inte fanns något mysigt bord att äta mat vid på framsidan av huset.................så vi åkte till Södertälje. Det är ju REA på det mesta när det gäller utemöbler och trädgård. Hittade en utegrup som var på rea för 3000:-, men eftersom vi hade otur och det var det sista så skulle vi åka hem utan. Jag vägrade och lät killen prata med sin chef för han kunde väl sälja skyltexet! Ja, de kunde sätta ner 200:-, VA? är ni inte kloka? Inte värt! Såg sedan att en stol var trasig och det hela slutade en timme senare med att vi fick köpa det för 2000:- inklusive en X-tra stol gratis. Klappat och klart! Bara att packa in i bilen. När vi skulle packa in sakerna i bilen så visade det sig att killen vi haft kontakt med blev lite förtjust i min Transport....den var fin! Han var bilförsäljare till vardags, jobbad ei butik på helgerna och bodde granne med Tomas i Skanssundet. Världen är bra liten!



Hela bilen full med saker, hittade dessutom ett lite café-set med två stolar och litet bord för 340:-. Köpte nya dynor till stolarna för halva priset dynorna hade kosat 600:- styck.............skitdyrt! Nu kostade de 300:- passar ekonomin bättre. Tobbe tyckte det var helt okey han också!



Dessutom köpte han en vattenslang...............



Jag stog i solen och impregnerade alla utemöbler med olja i bikini. Fint vart det !



Vattnade blommor och fortsatte pimpa huset!





Flyttade utemöblerna på baksidan till altan nummer tre, där man kan snacka med hästarna.



Vi monterad en ute-paviljong och satte möblerna från framsidan där. Det blev riktigt mysigt, här blev det en lördagkväll med Tobbe och lite vin.



Middag åt vi framsidan i solnedgången vid vårt nya matbord.......MYS!



Köpte en matta somm går i Amerika-temat. Vet ännu inte var den ska ligga?



Har som sagt ¨Pimpat¨huset och inte bilen..............men visst kanman ¨Pimpa¨bilen någon dag också så den får lösögonfransar och djurkänsla................!!





Lördagkvällen slutade med en rapport från Kjula och racet där. Något jag missade idag eller rättare sagt prioriterade bort. Så kul att få fint hemma. Rena rama sommarstuge-känslan. Med alla små fikahörnor och matgrupper ute.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0