Träning hos bilen..........

Träning hos bilen i garget i går morse. Solen letade med sina solstrålar in i garaget och gjorde hela rummet ljust och varmt. Man blir som salig...............alldeles mål-lös ( 1-0 till mig ) och nästan troende. Troende på att människans bästa vän är ....



Solen kan få en tom vinflsaska och ett tomt glas att se helt............underbart ut!



Kände sol och värme när jag hittade ett foto från helgen på mina tjejer.............det är också härligt. Tänk vad mycket ljusa källor det finns i livet att tanka på lite energi och gör livet lite roligare, trevligare, skönare och.......helt, helt, helt ?



Man kan också tanka energi på en mack och inte bara få bensin utan......en......



Igår kväll efter jobbet blev det inte Lissma då jag fick lov att arbeta över. Efter middagen satte jag upp saker till gymmet och målade en bricka. Garaget blev också rent och fint då hela golvet dammsögs.

Nu följer jag vädret för att ha koll på fredagen och cruising i Stockholm samt söndag då det är Malmby. Det måste bara vara sol så vi får hämta hem mera energi.................dragracing och superstage adrenalin, en riktigt energikick!!!!






Ha det bäst, snart ringer Janne...............vi bestämde det igår. Det är onsdag och jag ska jobba i kväll, föräldramöte på skolan. Ingen onsdgastur med Corvetten idag inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0