Fika besök inne.............

Fika besök inne vid två-tiden pga. regn, trots alla våra fina fikaställen på altanerna! Regn, regn och åter regn. Denna sommar måste gå till historien. I morse var det fint när vi fikade i vår nya ute-paviljong.............så mysigt att bara sitta där och fika och titta på hästarna i hagen.



Mina citronträd trivs iaf med detta fuktiga varma klimat.............de växer. I vintras höll båda träden på att dö! Nu är de gröna och fina. hoppas de kommer att blomma innan hösten så jag får citroner till nästa sommar. Förra året hade jag tjugo citroner, i år två stycken.....blir inte mycket citron till groggen det inte!



Vid tiotiden tog vi milrundan som slutade med att vi var genomblöta efter allt regn som kom in över oss! Blöta som katter och frusna kom vi hem så det blev en varm dusch och klderna i tvättmaskinen.

Sen ringde PG och frågade om vi hade något fika? Samtidigt ringde Sofia som jag pratade med mamma i den andra telefonen. Satte igång att baka en kladdkaka och en äppelpaj med vaniljsås. Fika fick vi tyvärr göra inomhus för ute öste regnet ner!

Jag fick en fin present av Ann, min Makkara Yksii- kompis!



Sen kollad vi handboll där vi tog VM-silver, fruktansvärt spännande att titta på.

Vems skor är detta?????     Ledtråd..: Han kör Corvette!
 


Dena snygga/häftiga blåa bil kör han med dessa ¨Puppor¨, hihihi Passar bra!? skön stil ;-)



Sofia stannade kvar och vi gjorde Taco-buffe............sen lugn kväll i soffan. Måste lära mig att ta det lugnt. Veckan som kommer är full den också.....liksom förra veckan. Semester är iaf väldigt skönt att ha............

Måndag - hel planeringsdag
Tisdag - jobb och kvällsmöte
Onsdag - jobb och Skanssundet
Torsdag - jobb och utgång på Dalarö
Fredag - jobb och båt-race i Nynäshamn
Lördag - till Mantorp

Ska ut och googla upp en sak kom jag på, innan löparrundan! Hej då! Ha en bra vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0