Hästkrafter på rymmen............

Hästkrafter på rymmen mitt i mitt träningspass. Det var dock bara en hästkraft! Hade börjat dagen med kaffe och blogg, sen var det dags för joggingrundan. När jag kommit halvvägs hittar jag en häst som rymt från hagen, han står på en åker vid vägen. Jag är jätterädd för hästar så jag ringde en hästtjej i närheten. Hon visste inte om hästen var snäll eller inte men sa att ¨Shettisar¨ kan var lite envisa. Hon ville att vi skulle försöka fånga in den tillsammans. Jag gick och hämtade kopplet............fick senare veta att det heter trens. Medan jag väntade på henne gick jag ut på åker och snackade med hästen..............sa att - Här kan du ju inte vara, du ska vara i hagen tillsammans med din kompis! Vad händer.....jo hästen kommer gående mot mig.........hahaha! Sen möts vi halvvägs. när jag ska sätta på trenset snackade jag åter med hästen och sa att jag vet inte hur det här fungerar???? Han stog snällt och väntade tills jag kopplat han ( som senare visar sig var en hon!).......så följde den snällt med till hagen efter mig...............då kom Lena. Hon bara skrattade..............du kan ju Elisabeth! ropade hon. Numera kommer jag bli känd som hästtjej som fångar förymda hästkrafter på byn.



Tillbaka i hagen :-)...........de står låååååångt där borta!



Sen hem till gymmet, dusch och en underbart god frukost. Fika blev det senare på Lundby Herrgård.

Kollade sen om högtalarna passade till min Corvette. Fick dem levererade av Ricky på Wheels i Hågelby, nu ska jag bara betala dem! För de passade!





Sen kom Jannekock på jobbet och hämtade vår gamla skinnsoffa, så nu har vi mer plats i garaget igen.

Söndagen har varit lugn, bara haft lite ågren över att semestern är över. Men kan med facit i handen konstatera att jag har jaft en otroligt bra semester.................!

Ska snart ta mig en lite träningsrunda i gymmet för mina axlar och sen är det arbete och styrelsemöte i Corvetteklubben ikväll. Detta blir en fulldag! Nu är man igång...................semester nästa gång blir till julafton.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0