nu är jag på G igen ..............



Nu är jag på G igen.

I måndags efter jobbet bara kände jag att jag bara MÅSTE till gymmet och känna hur min kropp och mina armar/axlar mår i gymmet. Tog det lugnt och jobbade med lätta vikter. Testade dock en repitition med de gamla måttet på vikter...............och visst orkade jag, men inget att köra 3X12 set på. Det får vänta. Var på gymmet hela måndagkvällen efter jobbet och bara njöt.



Igår morse( tisdag morgon) var jag på gymmet och gjorde ett lättare styrketräningspass. Det är sååååååå sköööööööööönt. Jag älskar mitt gym !!! Efter gymmandet och duschen såhade jag fått en akut-tid hos min sjukgymnast. Han är också såååååå snäll. Om jag skriver och berättar hur jag mår, fixar han alltid in mig på första bästa tid. Han vet att jag inte gnäller i onödan, utan om jag ber om hjälp så har jag ont. Visst var jag stel. Han stretchade och arbetade med min högra sida av axel, arm och handled. Bröstmuskler och nackmuskler. Han höll på i 40 minuter och sen hade han lossat på många spänningar och knutar. Kunde helt plötsligt röra på huvudet och armen igen.

Nu sitter jag här och bloggar och har det bra. Testar en mugg kaffe och ska snart ut på en lugnare joggingrunda. Börjar arbeta vid åtta och slutar klockan fyra.

Sen ska jag hem och köra ut den ¨Grå¨och fara till Skanssundét för att äta något gott och träffa lite Corvettevänner.



Färjan över till Mörkö för att äta.............



något gott att och sen köra lite med den ¨Grå¨............



Ska tuta på Ivan och göra en minnestripp i mitt inre...............



Nä nu har jag inte tid att sitta här mera.............nu ska jag dra på mig löparkläderna och ta mig en lug runda. Jogga en halvmil, vilket jag orkade göra i lördags så jag borde orka det idag också. Sen jobba och idag i solen :-)

Hoppas vi ses i kväll i Skanssundet, alla mina bilburna Corvettevänner............kram, kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0