surfat runt hela dagen.........



Avslutade dagen med att surfa runt på nätet och hittade denna bild från sommarmötet i Sunne. Glad och lycklig är jag, det är jag nu oxå. Livet bara rullar på i fullt ös! Fullt ös men med full kontroll.............

Igår öppnade jag på jobbet klockan sju, satt och spelade yatzy när Ove ringde och pratade om Vallentunaträffen. Sen var det lek ute på gården innan jag skulle arrangera upp friluftsdagen på Rudan. Vi hade ett toppenväder och svettpärlorna visade sig på fler av oss. Jag grillade dessutom korv till alla barnen - PUST så varmt det var.



 Hem till skolan igen och samtal med chefen, nya arbetsuppgifter. Lyckades med att få ihop alldeles för många timmar på jobbet igår. Sen var jag iväg och handlade allt vi ska ha till Vallentunaträffen på söndag. Pratade med Jerka och vi planerade lite via mobilen.Sen ringde Kenneth, min chef i klubben. Meddelade honom den sista infon. Han ska oxå till Skövde!!!!!

Kom hem efter nio och la mig i sängen och surfade runt i etern, inte så fysiskt krävande men ack så sövande. Somnade gott efter en aktiv dag. Idag ska jag träffa mina Corvette-vänner igen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0