Duracellkanin.......

Jag lever iaf upp till mitt smeknamn - DURACELLKANIN.
Igår var jag uppe klockan kvart över 5 och duschade, tog en fikamugg och satte mig i bilen klockan kvart i sex. Mötte morgonsolen på Nynäsvägen..........såååååååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!
Hela Stockholm badade i morgonsol, vilken stad vi har. Det är så härligt att ratta in bilen mot staden och mötas av allt vacker medan musiken fullkomligen pumpar ur CD-spelaren. Hämtade Maria klockan halv 7 på T-centralen, efter nattens resa från Norge där hon numerar jobbar och bor. Körde henne till sitt gamla jobb, väntade. körde henne hem. Hon tog bilen och stack igen, jag tog all hennes tvätt och tvättade. Åt en frukost och drog sen till Botkyrkabacken där Sofia skulle rulla nerför backen i en boll med bästisen Matilda.

   



hade jag inte mina olyckor med nacken bakom mig så skulle jag ha testat jag med, såg så kul ut. En upplevelse!!!

Efter att kollat Sofia och Matilda storhandlade jag till kvällens middag, sen full fart hem till tvättmaskinen. Fixa med Transporten och packade saker som ska till Norge. Två sängar, bord, hylla kläder och allt. Sen kom vänner över, sen sov jag middag. Vid fem var det full fart med Middagen då alla skulle samlas innan Maria ska tillbaka till Norge. Under middagen kom Maria på att hon skulle ha en soffa med sig också. Åkte och hämtade den, packa om bilen. Sen körde jag Maria och två av hennes kompisar till Stockholm och Gärdet då de skulle på party där!!!
Wheres the party !



Hem och somnade som en stock...........hade kontakt med två Corvettevänner om dagens event på Kjula. Har bokat av det efter att varit uppe tjugo fyra i morse då Maria kom hem, packat det sista och gjort matsäck till henne och hennes pappa som ska köra alla sakerna till Norge. Annars hade det varit kul med Kjula idag, men nu regnar det ute dessutom.....................



..................och pappa vill komma ut och hjälpa mig med Corvetten. Så idag kära vänner så blir det en spadag för själen i garaget. Corvetten, pappa, jag och lite mysig musik. Ska försöka få på lite delar så jag får plats med mitt citronträd som inte tål frost. Snart är kylan här. Natten mellan fredag och lördag var det bara +3 grader, så när jag hämtade MAria igår morse så plingade varningslampan för hal körbana............hihihi

Nä nu ska jag gå ut i garaget och förberda lite innan pappa kommer :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0