Höstcruising 2 till Siggesta gård

Höstcruising 2 i helgen. Samling klockan halv tio på parkeringen i Haga Norra, gamla fina Corvetter och en och en annan ny Corvette. Hade kört genom stan utan köer och i min takt, helt underbart. Dessutom min favoritmusik på radion, hade en toppenmorgon och lät bara känslorna digga loss. Jag måste nog ut i Stockholm och dansa en kväll, bara flippa ut. Nu är alla träffar klara och det är bara att ställa in Corvetten så det blir lite mera gjort i garaget. Vi hade en riktigt fin morgon med solen skinande från en klarblå himmel.

När vi sog där och samlade ihop oss bokade jag in oss på en riktig BRUNCH på Siggesta gård.




Lite köande till färjan vid Waxholm efter att vi kört på vackra Bogesundsvägen ut som bjöd oss på en fantastisk upplevelse av höstens vackra färger av Sveriges natur. Dessutom krokigt och kurvigt och bara att röra om i växellådan och varva loss lite här och där.



Nästa färja till Värmdö från Rindö.



Sen kom vi fram till Siggesta gård och där var det fullt med bilar och aktiviteter. De har fyraH-gård och bakluckeloppis, butiker, orangeriet och restaurang var öppna.............



Vi fick parkera på personalparkeringen, och där stog våra bilar säkert........



Jag åt en Club Sandwich, var inte så hungrig men den var så STOR !!!!



Sen satt vi ute i solen och minglade, många skratt och glada kommentarer mellan klubbkamraterna. Jag var och pratade med Björner och Anita och han inte med allt som jag ville hinna med!!!! Som vanligt med mig !!!! Hade tänkt åkt med och kollat in Lasses klubblokal i Hemmesta men jag han som sagt inte det, Vill ju kolla in butikerna och loppisen innan hemfärd, det får bli ett besök där någon annan gång kanske.





Hittade små söta bilar som inte passade mig.......



Nu så är den här sommarens träffar över och vi ser fram till 2012´s sommarträffar. Nu ser jag fram mot tips och ideér från  våra medlemmar till näsra år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0