Studentdag idag.....

Idag tar Sofia studenten. Jag har bakat tårtor, fixat smörgåstårta, planterat och fixat. Känns som det mesta är i ordning inför mottagningen idag. Jobbade för fullt igår, en toppendag på jobbet med idrott och vattenkrig. Städade snickeriet med Janne inför sommaren och sen bara hem och jobba vidare. Jobba som en iller om de nu jobbar ????

Om jag hade ett jobb med bra betalt och pengar över till annat efter att betalt räkningar, mat och annat skulle jag köpa mig en tredje Corvette. Är så käääääär i den hääääär.



Sofia vill bli hämtad med Corvetten idag efter det att hon har åkt flak. Ja, studentens lyckliga dag. Sen är det visst efterfest i Stockholm. Undra om man höll på så här själv när man var ung ????

Jag vet att jag jobbade extra riktigt mycket för att köpa mig bil och motorcykel när jag var arton. Hade faktiskt både motorcykel och en söt Ford Escort, som var poppis att ha på åttiotalet när jag var arton. Första Corvetten köpte jag när jag var tjugoett........det var en härlig känsla. Att få äga en Corvette så ung !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0