Onsdag morgon....

Onsdag morgon så hände det!

Jag glömde att blogga. Tisdagskvällen blev så intensiv, det hände så mycket. Jag kom inte ens till Lissma fast jag hade det i mina planer. Satt i min röda lilla Toyota och mötte en vit och en blå Corvette i Tungelsta, ingen av dem såg mig men de skulle nog till Lissma båda två. Jag fick under tisdagen veta att jag inte blir ledig på fredag så det är bara att gå till jobbet. Nya lagar och nya regler...............så är det.

Tisdag morgon var jag iaf ute och tog en morgonpromenad med lite jogging, och tycker livet är rätt okey just nu. Våren är så fin. Jag börjar må lite bättre, men är otroligt trött på kvällen. Den här förkylningen tar kål på mig......



Hittade en rolig leksak på nätet, men den är i lika gott skick som mig den har ingen motor. Ibland känner jag mig som min motor inte går på alla cylindrar, är så seg och trött. Har inte full energi till allt jag vill göra. Gillade iaf denna lilla leksak, skulle kunna tänka mig sitta på en brygga med ett glas rött vin och leka bort en stund med denna!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0