4 grabbar i garaget.....

Uppe tidigt som vanligt fast det är söndag. Städade ut kylskåpet och polerade syltburkarna ;-). Tvättmaskin, torktumlare och kaffemaskinen var också igång. Bloggade och gick sen ut för att kolla in hur Discolocken skulle passa bilen. Blev klart bättre för 200:-. Lite ¨Bling-Bling¨.

 Före och efter 

Sen gick jag ut i garaget och påbörjade dagen ensam. Sen var det helt plötsligt 4 grabbar/män som hjälpte till med Svarten.

Såg ut som det gjorde när jag lämnade garaget förra helgen.



Utan dörrar tidig söndag morgon, senare på kvällen är dörrarna på och lite lister och backspegel. Elen indragen i dörrarna. Vilket jävla jobb det var.......så fruktansvärt pillrigt och svåråtkommet.



Pappa gängade upp hålen i dörrgångjärnen..............



Sen kom Micke och hjälpte till. Tur det. Jag hade aldrig klarat av att hålla dörren rätt så länge, fast jag börjat tränat. Dörrarna väger så otroligt mucket och samtidigt måste man se till att inte komma åt lackenpå bilen så inget blir skadat.







Tuff pappa som orkar krypa omkring inne i cupén och finjustera bildörrarna.





Då undrar man ju om inte jag gjorde någonting?????
Jo då jag fixade på sätesstolarna på underredet och det var inte heller någon enkel lek. Med skadade fingertoppar och ömma händer lyckades jag fixa till båda två sätena.





Sen hjälptes pappa, Tobbe och jag åt att montera dörrlister och backspegel. Arbete som tar lite tid för att det ska bli bra, och bra blev det också.







Lämnar bilen sent i garaget efter mycket jobb gjorda. Dagen blev lång i garaget med mycket gjort. Ingen fin söndags-middag idag, utan det blev smörgåsar och kaffe till middag. Började klockan halv tio och gick in vid åtta. Då satt min lilla mamma och läste en bok framför braskaminen och hade haft jobbet som eldvakt under eftermiddagen. Tidigare hade hon varit i garaget och pratat Cheva -38:a med killarna och tagit sig en promenad ute i vintervädret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0