sen bloggning.....jag vet !

Bättre sent än aldrig....eller hur? Jag har varit vaken sen sex i morse men inte hunnit med datorn förräns nu. Har tokstädat hela huset, tvättat fönster på insidan för ute regnar det ändå ;-)  Skurat golv, dammat, plockat undan, rengjort tvättmaskin och torktumlare, kastat kläder, handlat.......men inte tvättat Svarten.....ÄNNU! Känner rmig som en lokalvårdare.

Idag är det sista semesterdagen och det känns som en stor katastrof i både kropp och själ. Eller också så är det vädret som påverkar en, nattens åsk och blixt väder var rätt häftigt! Men i morgon är det dags för jobbet igen, kanske skönt med vardag igen. Ett helt år till nästa semester.....det är bara att ta vara på varje helg så att man kan få lite minisemestrar. Snart ska man börja planera julen.......? Eller?

Måste iallifall gå till en läkare och få bort mitt beroendemönster äter ......Cola Zero och en Ipren.  AJ, AJ,AJ inte bra:

Igår blev Svarten både blöt och smutsig , har inte ens hunnit med att ta hand om henne idag. Stackars lilla bil. Dessutom stog garagedörrarna öppna en stund i morse för jag hade kommit åt öppnardosan när jag städade så dörrarna gick upp utan att jag visste att det blev så. När vi upptäckte det var en mördarsnigel och tre daggmaskar på väg in i det torra och varma garaget. Ute är det som tropisk värme .

Gårdagen gav cruising ända ut till Dammstugan vid Wenngarns slott. Vi samlades i Hagaparken för att gemensamt hela tjugoåtta bilar cruisa ut till Dammstugan. Halvvägs ut så började det att duggregna, stannade aldrig för att sätta upp taket och var lätt fuktig i håret när jag kom fram. Väl framme öste regnet ner och jag blev kissnödiga. Gick på toa och hamnade sist i kön till fiket.....fy f.. tänkte jag. Ställde mig sist men då sken solen upp, näst längst fram stog en av race-killarna och vinkade fram mig. - Kom Elisabeth!, jag bjuder. Så att från att stå sist stog jag näst längst fram, fick välja vad jag ville ha och blev dessutom bjuden på det. Tack, för att det finns toppengoa killar. Vi fikade och gick sen på loppis som fanns där....dock inget att ha! Åkte från Dammstugan vid fyra efter att pratat med klubbkamrater och mamma och pappa. Sen SMS:a Lasse att han bjöd på fika i Sundbyberg och efter det bröt helvetet lös. Störtskur och då menar jag det, hela himmlen öppnade sig vid sex och det regnade duktigt in i Svarten. Åkte hem till mamma och pappa och la en press över bilen och gick in och tog en fika tills regnet hade lugnat ner sig. Mycket OCH här :-) Var hemma vid halv tio, körde in Svarten, öppnade upp tak och dörrar så allt ska kunna få tillfälle att torka upp. Sen somna jag gott i min säng under duntäcket........



Samling vid Haga Norra, parkeringen vid Hagaparken



Regnet började dugga halvvägs ut till Wenngarn, men väl där så började det att regna ordentligt och luckorna åkte på.



Regndroppar på Svarten, ganska vackert







Stingray for ever.....



Tjugoåtta Corvetter vid Wenngarn. Kul cruisingdag trots regn.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0