SÖDRA sidan !

Har idag varit ute och åkt C4:an, det var som så att vi skulle ta oss en tur för att kolla in cruisingvägar inför Oldies höstcruising på lördag. Halv tio på  Shell i Botkyrka bestämdes träff, sen drog vi tre Corvetter ut på en liten småcruising över Enhörna, Järna , Ytterjärna och Mörkö. Mötte regnet som vanligt, känns som Sverige har fått en regnperiod som inte än slutat. Den började sista veckan i juli och håller ännu på!Väl i Skanssundet sken solen och det blev en hamburgare och sen til Ivans grav. Idag mår jag bra och det känns ganska okey med livet. Skulle nog behöva ta fram nallen igen för att få lite tröst som man gjorde när man var liten. Kramat kudden hela natten....



Trotsa vädret är något som vissa gjorde. Jerka som ändå  har en cab på sin bil och som går att använda. Han är en sån kille som hellre gasar och låter vattendropparna rinna över bilen och inte in i den, tur att Helene har stor handväska med paraplyet i :-)





Helene sitter med sitt cab-paraply



Min andra lilla pärla :-)



Lite mulet vid Skanssundet denna dag, men vi trotsade det och satt ute och åt mat ändå, sen titta solen fram lite då och då.





Leif ÅT gurka ! Är han sjuk???



Undrar vad han tänker ?????......farligt med grönsaker har man ju hört :-)



Inte bara Corvetter vid Skanssundet utan ett och ett annat stort fartyg



Bästa parkeringen har man vid kiosken, där får de stå på rad.







Efter att godisråttan Jerka och hans fru Helene, samt Leif och Ann-Chatrine lämnat oss så åkte jag hem för att tvätta bilarna. Började att tvätta Svarten och sen den grå.





Svarten.....min älskade Stingray



Tvätta....tvättta....den grå oxå!!!!



Fan vad fint kort......wet and hot!

Kommentarer
Postat av: Jerka

Efter att godisråttan Jerka ???? Och själv ha ha

Vilka ilandsproblem ni ( och vi och flera klubbmedlemmar) har. Att hinna åka med alla bilar

:-)

/Jerka

2010-08-30 @ 13:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0