som vanligt igen....

nu är det mer som vanligt i Sandhamn. Vaknade i båten och då var klockan bara halv sex. Måsarna och svalorna småpratar och man går till sjön och tar sitt morgonbad.Morgonbadet är nog den bästa straten på dagen, att få krypa ner alldeles naken och ensam, ja idag hade jag syrran som sällskap, men att få krypa ner i det kalla, krispiga vatnnet och göra morgontoalett är som balsam för själen och kroppen.

Förlåt att inget blev skrivet igår men jag kom nog av mig från rutinerna för vi gick här och vänta på att kunna ta oss hemåt men det blåste småspik igår också, en sisådär tretton sekunde meter. Det blev en dag till med sol och bad, solen sken från en klarblå himmel och den mjukar upp varje led i en kvinnas gamla kropp......härligt.

Igår kväll blev det after sail på bryggan i Sandhamn, smakade deras Sangria som var klart godkänd, men jag vet ett ställe i stan som serverar godare.Skulle vilja lära mig att blanda till egen Sangria för det är verkligen gott. Annars så får det bli ett besök på Mamas and tapas och dricka Sangria för där är den riktigt god.

Måste tacka mina underbara vänner som låter mig få veta vad ni gör, alltid kul med MMS och SMS, ni vet ju vad jag gör nästan varje dag ;-) Någon spikar tak, någon är på Mantorp, någon är på väg med båten, någon meckar bil.....ja listan kan nog bli lång. Fick gulliga SMS igår kväll från en kompis som sa att vi skulle ta det lugnt hem över vattnet för han ville ha sina kompisar kvar......det är riktig vänskap det......värmer i själen. En annan undrade om jag lämnat rosévinet och börjat med Sangria....det är ändå något man kan skylla på om man vaknar med huvudvärk dagen efter man festat.

Nä nu är klockan tjugo i sju och jag ska fixa lite med båten innan avgång klockan sju.Kaffet är också SLUT..



Kan inte vända kortet på Sofias Mac ska redigera det hemma senare. Du får vrida på huvudet eller på datorn !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0