vad händer ????


Vad händer med vädret idag? Trodde jag skulle kunna ta Svarten till jobbet för att sen åka direkt till Lissma, men väderprognosen ser annorlunda ut nu mot tidigare. Solen som skulle finnas idag går visst i moln till kvällen och ska ge regn. Får ta den andra bilen till arbetet och träningskläderna med. Det får bli gymmet vid regn, annars blir det hem och byta bil till Svarten och åka till Lissma.

Måste också hinna planera lite inköp inför Barkaby - det ska bli sååååå kul. Alla vackra bilar, klubbkamrater och cruising på kvällen. Tobbe missar tyvärr detta då han ska på kusinträff i Sundsvall....

Fick ett mail om cruising runt mälaren den 28 augusti, måste kolla upp det också. Ibland undrar jag hur man ska kunna hinna med att arbeta heltid på sommaren? Skulle ha uppehållstjänst hela sommaren juni till september, skulle vara fint. Tänk att bara åka omkring och må bra, inte stressa inför olika arbetsuppgifter utan i lugn och ro göra det man vill göra. Har nog aldrig fattat att det finns så mycket att göra på sommaren i bilarnas värld.Har ju tillbringat dem mest på sjön.I år har vi varit på sjön en vecka, kommer finnas på blocket inom snar framtid....sorry my darling.....tycker vår båt är så himla fin, kommer kännas konstigt att sälja men det finns ju annat kul att göra för pengarna. Livet förändras när branen blir stora säger de, och det kan jag väl hålla med om till viss del.Nu ska jag åka och jobba med mina små guldklimpar på skolan.Idag blir det trolldeg och kubbtävlingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0