Nattens dröm

Vilken dröm jag hade i natt, tänk om den  också går att förverkliga. Att min dröm om att köpa tillbaka Svarten gick ju igenom, så varför skulle inte den här kunna gå igenom. Kanske skulle kunna bli en fin femtioårspresent till mig själv. Har sovit hur gott som helst inatt, men drömt som sagt var. Resten av gänget ombord sover fortfarande, undrar om de drömmer ?

Jag drömde om att jag ägde en Scarab 39  med två 502 motorer. Den gick som ett troll på sjön. Jag körde rakt ut från Sandhamn och rundade Alma grundet för att sedan åter ta mig till en fin vik för att bada. Att tanka båten vid bryggan var för mig inga problem då jag hade ett speciellt sponsoravtal med Statoil i Sandhamn. Jag betalade en symbolisk summa på 1000:- varje gång, medans de tankade upp båten gratis åt mig. Snacka om bra sponsoravtal! Eller hur? Jag la gärna båten utanför krogen vid ViaMare bryggan och gick till bageriet för att köpa Seglarbullar. Kvällen avslutades med rosa champagne inne på krogen i Sandhamn.........nu har jag drömt klar.

Klockan är dags för länge sedan att ta sig ett morgondopp i det salta vattnet. Badar alltid naken vid bastubryggan på morgonen, då kan man göra riktig morgontoalett. Sen tillbaka till båten för att brygga lite kaffe och ta med sig för att dricka på bryggan. Det är morgon på sjön det. Ska idag kanske ta mig en löparrunda inne på sandhamn och sen svulla i mig en seglarbulla. Ikväll är det åter dags för after sail på bryggan framför Seglarhotellet i Sandhamn, liveband som spelar. Hör av mig senare under dagen.......

......tack för att jag får låna ett mobilt bredband. Har så himla bra vänner :-) ska nog kosta på mig ett eget.

Ha en trevlig fredag....Kramis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0