toppendag.....

hade åter igen en toppendag fast denna gång inte med Corvetten och på landsvägen utan med båten ut på sjön. Lämnade bryggan vid tiotiden och åkte ut till en vik. La oss på svaj för sol, bad och läsa en bok. Åkte runt halva Muskö och kollade in olika hus, vilka kåkar en del har. Sjukt vackra ställen, har hittat ett favoritställe. Varför inte ha sjötomt, Corvetter i garaget och en Scarab 39 vid bryggan.......då skulle man kunna delta i PokerRun som är nu i helgen. Måste kolla in dessa båtar om det så blir i Stckholm vid starten eller i Sandhamn där de har sin målgång.

Mår bättre men handleden i höger hand som värkte tidigare vid Borrelia, värker sjukt mycket nu med( Rosévin hjälper inte mot ledvärken).

När jag kom till bryggan på kvällen gick det stora abborrar under båten, försökte meta med cheesbolls(ostbågar)men det ville inte nappa. Idag ska jag vara en rå,hemsk, elak typ och agna med mask. Hörde och läste att det skulle bli förbjudet för masken fick en sådan elak död.....snart får man inte göra något som man gjorde som barn.



Ut på havet( Östersjön)......Mysingen :-)  Så härligt.



Körde runt vid Muskö och sen in Skramsö sund.



Vi hade gummibåten med, riktigt härlig dag.



När vi åkte hem från båtklubben skulle Tobbe köpa ägg. Det kändes jobbigt, vart så där riktigt påmind om Ivan igen. Riktigt saknar den härliga goa gubben. Ivan köpte alltid ägg på samma ställe som oss. Det var ofta han kom förbi hos oss för att prata och ta en fika då han hade handlat ägg till Kim.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0