förra onsdagen



Förra onsdagen sken solen ikapp med vår älsta dotter som fick åka med sin pappa ner till Skanssundet. Pappa bjöd på middag som det så fint får heta, och gott var det så inget illa men´t med det.



 I väntan på färjan fanns samma trogna gammla vän i kön, han har tagit ut sin bil fler gånger i år än vad jag sett tidigare. SMART vá att låta Smarten stå.



Här har vi ännu en gammal vän. Åkte hoj med honom för tjugosju år sen, och den här killen kan köra hoj och då menar jag det. Nu har han lagt till med två hjul till och som tur var köpte han rätt sorts bil. En väldigt fin Corvette som han nu har fått alla papper klara på så nu är det bara till att åk !



Roffe och hans fruga var nere på middag till Skanssundet de oxå. Roffe har dock inte besiktigat sin Corvette så de fick ta en av de bilar de har på gården. Men nu är även Corvetten besiktigad så vem vet ;-) han kanske dyker upp med sin Tyfus-Corvette i veckan....det vore kul :-)



Båtfärjan till och från Skansholmen över Skanssundet. 



Mingel bland bilarna och med en godispåse i handen på några av oss. Det är som när man går på bio, det ska alltid med en påse godis in i bio-salongen. Har ska det vara en godispåse efter maten medans man går runt och minglar bland bilarna. Jävla konstig idé.



KLART SNYGGASTE BRUDEN I STA´N...... min svarta Corvette.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0