ONSDAG 2 juni

Ingen vanlig onsdag idag. Var på jobbet vid sju för att hinna vattna växthuset, håller på att odla med barnen på skolan. Tog bussen till Stockholm 7.45 med en klass för att besöka Moderna museet. Var där på guidad visning och besök i verkstaden. Kollade på Picasso och andra stora konstverk av kända konstnärer.

På väg hem genom Kungsträdgården gick jag förbi Corvette Lasse som har sitt företag med under Restaurangernas helg 2-6 juni.

Tillbaka med pendel och buss till skolan, fick ta hand om en pojke på direkten som blödde näsblod. Alla ropar Elisabeth på en gång! Hinner inte mer än innanför på skolgården. Han blödde riktigt mycket, stackars grabb! Hem och in i duschen, ut med svarten. Hämta Micke som vill hänga med på en Corvette tur, Micke är dock väldigt intresserad av att köpa sig en Stingray.... så det är ju självklart att jag hämtar upp honom :-) Till Skanssundet och åt en riktigt god middag, tyvärr lite lite med folk! Men , de som var där är så himla trevliga!!!!! Prata och skratta och njöt av solen och denna sommarkväll. Vattnet låg spegelblankt och det var mer än bra...BÄST :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0