Onsdag 9 juni



Tog ¨Svarten¨ till Skanssundet. Det var verkligen en ödets dag. Inte en Corvette så långt ögat kunde se. En liten Smart kunde man ana bakom Svarten, samt Tobbe och Pavlo. Under dagen klämde jag dessutom tån så den är blå och går inte att röra på. Tur att det inte är gasfoten, för ont gör det i den.

   

Tog en promenad till sundet, det var en ganska gråmulen kväll. Färjan står och väntar på att klockan skulle bli fem i halv eller fem i hel. Det är då den får jobba och gå och köra bilar och motorcyklar till andra sidan sundet.



Ta mig till havet och gör mig till..........



Men då kom min underbara mamma och pappa körandes. De skulle också äta middag på Skanssundet. Tänk att få vara som dem när man är 76    :-)



Den vackra prinsessan i den Svarta Corvetten, vem är det ??? Motorcykel killarna stog och kollade in vem som kunde vara Elisabeth ??????



¨Svarten¨är som den svarta hingsten, fast den är en HON.

  Hamnen ligger också nästan öde...



Thomas kommer alltid lika glad fram och möter oss. Han bjöd idag på inlagd stekt strömming som provbit. Idag åt jag en stor god räksmörgås med sallad. Seb blev det en stor godis med lösviktsgodis från kiosken i bilen på väg hem. När vi skulle resa hemåt kom regnet. De andra kabba upp, men jag tryckte ner mössan och körde hem. Luckorna fick ligga kvar i bagaget, ska man sätta dit dem ska det regna riktigt mycket.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet vem den vackra prinsessan är :-* :§

2010-06-10 @ 09:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0