som en semesterdag :-)

Är lite sen i mitt bloggande idag, men hela huset är fullt av ungdomar. Har fikat med dem istället för med datorn och bloggen. Nu har de åkt så lite tid över innan jag ska till jobbet..... igår hade jag en toppendag på stan efter att jag besökt Södersjukhuset. Ringde Lasse för att höra om han ville ta en fika och om han hade tid. Jo då, det var bara att komma förbi på Kungsholmen. Parkerade bilen efter att bara kört runt i stan på alla gator. Måste medge att det är riktigt kul att köra i stan när man inte är där så ofta. Var runt på flera smågator för att bara insupa den härliga sommarstämningen som finns i stan just nu. Hela Rålambshovsparken var full med soldyrkare. Lasse hade Corvetten så vi tog den till Söder där vi åkte omkring och han guidade runt bland alla krogar.......jag hade inte varit på en ända. Måste nog ta mig till stan och roa mig lite mera. Vid Nytorget tog vi en fikapaus och sen bar det av upp till Fjällgatan där det var en riktig turist-atmosfär.







efter Fjällgatan behövde bilen tankas så tillbaka till Norr Mälarstrand....





ett måste ..... glasögon, snus och mobil ??!!!???

Efter vi tankat så behövde Lasse en ren skjorta så då drog vi till Fältöversten för att köpa en och där stog en snygg gul Corvette. Jag hittade också snygga käder, en klänning, en t-shirt och en supersnygg ring. Fick mycket beröm för min t-shirt av flera personer och den är riktigt snygg. När jag var på väg hem så stannade jag till på Statoil i Tumba och köpte mjölk, då var det en kille som sa något...jag hörde inte....sa, Ursäkta!...han svarade- du har en SNYGG t-shirt :-)







Vid Fältöversten...



Lasse med sin nya skjorta....sen åkte vi till Lissma för Lasse hade aldrig varit där. Träffade så mycket vänner. Måste säga att det är verkligen toppenkompisar som man har i klubben, alla är så glada och positiva. Måste varit minst tjugofem-trettio personer från klubben där. Vi åt en hamburage då magen kurrade efter käk så här dags på dagen....den var tillochmed riktigt god!







Kerstin vill inte vara med på bild ;-)

Sen blev det mingel bland alla vackra bilar.







ett band spelade mysig musik kvällen till ära :-)















Tillbaka till Stockholm för att hämta min bil, stannade till på Lasses krog för att kissa och då blev det en alkoholfri drink av bartendern där. Plockade sen bort Lasses fula skattemärke på Corvetten, han skulle beställa nya plåtar men det tyckete jag var onödigt så det blev att jag pillade bort märket och sen fick Lasse hämta matolja från köket. Nu är den fin och blank....nummerplåten ;-)

Tack alla fina vänner jag har....ni är BÄST :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0