Fredag, jobb och Sveavägen

Vaknade vid fem, städa lite hemma. Var på gymmet vid halv åtta. Tränad i en och en halv timme, stenhård träning. Svetten lackade i pannan och det gick riktigt bra idag ökade t.o.m. i vikter/repition. Duschade och åt frukost i Haninge Centrum, gick sen i Haninge och provade kläder. Köpte tre klänningar, ett par svarta jeans och lite trosor. På jobbet idag var det full fart, kocken och Matthias hade vattenkrig mot mig. Jag vann!, jag hade vattenslangen och sen sprang barnen och hämtade ett parasoll till mig som skydd. Förbaskat bra trimmade barn, de vet vem de ska hjälpa :)

Efter middag hemma och pratat med mammsen och pappsen så bar det av till Sveavägen för att kolla cruising. Som tradition är det cruising sista fredagen i varje månad.

Idag tog jag den gråa Corvetten till cruisingen, och Tobbe var med som passagerare. Jag var HAPPY :)



Här är det 80- talet som gäller........



Parkerade efter en stund på Sveavägen och kollade alla bilar som körde runt. Det fanns två gula Corvetter som körde fram och tillbaka hela kvällen. Träffade Jerka, Ricky, Crippa, Anders, Lasse m.m.



Mecking i kvällsmörkret :(



Att få äga en Cadillac vore trevligt. Hittade denna skönhet på Sveavägen och den var ljusrosa dessutom. Hur snygg som helst. Barnen på jobbet hade sagt Fett naijs!!!!



Träffade också Tess på Svea, men deras bil är inte lika fin som denna. De har en riktig raggarbil. Den har varit med i filmningen av Jönssonligan. En svart Valiant som Vanheden hade och körde i. Såg grabben som körde med Jonna i Värsta bilföraren. Han ser man överallt, alltid glad i hatten :)



Stingray, åååååååå vilken bil!!



Vid elva tog vi farväl av Sveavägen och denna kyliga kväll. Alla chaufförer frös, det´var inte mer än åtta grader i Stockholms innerstad. Måste bara tillägga att det luktade riktigt gott.........inga miljöbilar här inte.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo visst fanns det miljöbilar som luktar brännvin :)

2010-05-29 @ 08:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0