Länna onsdag 19 maj-10



Idag hade vi en Corvetteonsdag för Oldies och alla andra Corvetteägare. Oldiesbilarna fick stå på gräddhyllan medans nyare bilar fick parkera en bit bort. Solen och vädret var medd oss och vi blev nog en tjugofem gammelcorvetter, lika många nya Corvetter och några i ¨vardagsbilen¨direkt från jobbet.





Parkering för Oldiesbilar :)



Parkering för nyare Corvetter :)



Mingel bland bilarna. Att öppna motorhuven är ett måste ibland, fick göra det själv för att visa hur mina tändkablar ligger numera :) Här ska inga heders få bränna av dem någon mer gång!

   

Svempa körde in sin bil och öppnade motorhuven han med :) Ja, motorn sitter bak ( han ska inte visa matkassarna)



Vem har inte en lastbilscab?, om inte Svempa. Han bjöd dessutom publiken på en egen liten show, den killen han vet var skåpet ska stå. Han är en bra förebild när man åldras, livet tar inte slut vid 65+.

   

På besök i garaget.....



Bandet som kom dit och spelade. (Är det någon som är medlem i Moonshine så får du gärna bjuda in mig till nästa helg. De ska nämligen spela där och de här killarna var grymt duktiga på att lira bra musik) Kan säga attt det var svårt att stå stilla, här skulle man kunnat ha fått sig en härlig svängom.



Är imponerad av RockaBilly stilen. Ska nog köra den stilen själv en kväll, Raggarmötet vid Vegabaren i höst blir nog ett bra tillfälle.



Hamburgerkön var lång hela tiden, där kunde man stå och prata med killen eller tjejen framför.



Fina lotteripriser hade vi kvällen till ära  :)



Ett stort tack till Roine som var med och roddade kvällen. Vilken kille HAN är, så jättetrevlig!
När allt var undanplockat och klart tog jag Svarten ut på motorvägen och runt på småvägar i den ljumma kvällen. Ville inte åka hem alls. Jobbigt att man behöver sova ibland. Nu vill jag bara köra bil, den går så BRA!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0