Södertörn runt

Samling klockan 10.00 vid Mc Donalds i Botkyrka där vi strtade med en kopp kaffe och lite mingel. Solen kom fram och vi hade det riktigt bra. Blev totalt nio bilar vilket ger en bra och lätt cruisingkörning.



Sen körde vi mot Södertälje där vi träffade på några killar från klubben, lite hemligt :)




Sen styrde vi kosan mot Skanssundet där vi skulle äta lunch tillsammans. Tina och Micke kom dit och mötte upp oss i sin gula Corvette. Vi körde på vägar mot Taxinge, över Järna, mot Trosa och bakvägen mot Skanssundet dvs. från Trosa hållet.


Rapsfälten var GULA och maskrosorna i hästhagarna lika så.



Kom till Skanssundet där vi blev välkomnade av Pia som roddade runt med bilar så vi kunde ställa dem precis utanför kiosken. Hon är toppen! Tomas kom och pratde med oss, de hade fullt upp med mycket folk när solen skiner. Skanssundet är verkligen sommarens puls ställe!!!



Vi åt lunch i solen uppe på Bistro, mycket gott och trevligt.



efter lunch blev det en ¨bryggesläng¨, doppa fötterna i saltsjön och hade bikinin varit med hade jag provat ett dopp! Solen gassa från en klarblå himmel och vi satte oss på bryggkanten och sola och åt en glass. Västa sommardagen :)



hemfärd, vissa satt och diggade pink Floyd.....de som ar stereo. Jag ar ingen bra i min bil så där kan man inte stå och digga. Måste skaffa mig en bättre, och dessutom står det saab på min. Ska nog slita ut den idag.....hur kan man åka omkring med den. Jag VILL ha en NY!!!



Värsta bästa tjejen! Helene (Jerkas fru) hon är en riktigt toppen :)



Färjan hem över Skanssundet och hem till Svarten....HAPPY! Vilken kanondag vi har haft ihop. Detta kommer man att minnas i vinter, alla underbara Corvetteturer med alla trevliga vänner. Kan man ha det bättre! Nej, det är bara att njuta och leva i nuet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0