För rosa........



Att jag har velat ha en rosa Corvette är det ju flera av mina kamarater som vetat att jag funderat över. Innan jag hade hittat tillbaka till min första Corvette, så tittade jag runt bland många olika Corvetter. Då hade jag siktet innställt på att allla skulle bli mörkRosa...Cerise med små bergskristaller på bakskärmen. Men idag när jag hittat min Svarten får jag lämna den rosa banan, för Svarten kommer nog alltid få var Svart. Så är det när det är MIN BIL. Den här bilen var iaf alldeles för rosa, vem passar den till?????

Jag är så sugen på att åka Corvette, längtar tillbakatill den sommar som vi hade för att par månader sedan. För fem månader sedan var vi i Filipstad och åkte hem mot Stockholm idag efter ett Oldies möte på en Herrgård i Filipstad. Vi stannade till i Grythyttan på ett ställe där de gjorde egen konfektyr och glass.

Sommarminnen från Herrgården......Mårbackapelargonier :-)

Idag har jag stämbandsinfektion och kan inte prata, vad tyst och skönt de kommer att ha på jobbet. Ska ha visselpipan med mig ;-) idag börjar även svärsonen att jobba hos mig, det ska bli spännande........

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0