Ingen ordning på all ting :-)



Det är ingen ordning på all ting...........jag som skulle hunnit med och tillbringat lite tid i garaget denna helg. Det är långnäsa till det.......! Ingen tid alls där......Svarten har varit helt ensam hela helgen. Jag har haft fullt upp med annat. Puben i fredags med Corvettevännerna - toppentrevligt :-) Lördagen gick åt till arbete med Corvetteklubbens aktiviteter och reportage till CM. Ja, det var ju städ och annat på kontoret också.

Igår var det farsdag, så det var ju som skrivit i planeterna att jag måste ju åka och gratta min underbara pappa. Min Corvette-pappa, han som supportrar och hjälper mig med allt som händer Svarten, kan ju inte bara sudda bort farsdag ur almenacka för att få vara i garaget. Köpte ett häftigt påslakanset till pappa i Amerikansk stil, tyckte det passade honom. Sen fick han kalsonger med blå rutos på som Hästens sängtyg och Toblerone som är hans favorit choklad till en Whiskey. Tror han blev riktigt glad....jag bäddade iaf rent i sängen med nya lakanen så han trodde han skulle sov gott.

Vid halv sex var vi bjudna till Maria på middag, hon lagade fantastiskt god mat. Jag förstår inte vem hon har fått de goda sidorna ifrån. Det var så gott så man var helt proppmätt när man rullade därifrån. Hon bjöd dessutom på ett väldigt gott vin., så igår kväll fick även mamma må som en prinsessa på farsdag. Det var nog de manliga hormonerna i mig som fick firas lite....hi hi hi



Nu blev det både händer och fötter.......i inlägget denna morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0