klokt val.....

Igår kväll när jag hade stängt på jobbet funderade jag över om jag orkade åka till klubblokalen eller inte. Sen bestämde jag mig för att ta en sväng runt Stockholm och göra en snabbvisit i lokalen. Det visade sig vara ett bra val. Det var både trevligt och mysigt att slå sig ner med Corvettevännerna en fredagkväll. Kerstin hade bakat pizzabullar så som jag gjorde till pubafton förra året. Hennes bullar var lika goda, fast lite magrare.....dvs mindre kalorier. Mindre kalorier passar mig just nu väldigt bra, för vågen går åt fel håll. Tror personligen att stress påverkar mig när det gäller viktuppgång. Ja, ja......får ta tag i det senare.

Hade så trevligt igår kväll och fick skratta en hel del. Måste säga att det är en otroligt härligt sammansatt personskara i vårt gäng. Alla har olika identitet och arbetar med olika saker......och min plånbok är nog tunnast ;-)  vilka underbart härliga människor man har runt sig :-)  man ska nog säga att bilen har skapat en hel del ny bekantskap, saknar några som jag inte träffat på länge. En spelar visst golf i Thailand !

Träffade också vår redaktör på tidningen i klubben och han var på mig om jag inte hade något reportage om sommaren........så jag vet vad jag ska göra idag. Han frågade om jag behövde två eller tre sidor.......hur snällt låter inte det. Jag får se vad jag kan få ihop under helgen, ju mer jag skriver ju fler sidor lär det ju som sagt bli. Hoppas på ett färdigt resultat idag.......

........i morgon är det farsdag......får inte glömma min underbara pappa. Köpte farsdagspresent till honom igår.
Igår gick pappa från lokalen när jag kom, han ville visst hem......kändes lite tråkigt men jag förstår honom. Man kan inte orka med allt. Han är precis över allt !



Pappa i snöstormen 2009, igår mötte jag honom på gatan på väg till bussen med mobilen i sin hand...han skulle nog ringa mig och höra vad jag gjorde ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0