Onsdag 3 november



Öppnade idag också, trött som bara den. Har bakat bröd och bullar med barnen. Vid två kom mamma och pappa och hälsade på mig på jobbet. Pappa hade kollat in NissePisse på skroten där den nu står. Har visst med någon värdering att göra. Han blev lite chockade att den såg ut som den gjorde, en riktigt jävla smäll som han sa. Bilen är ramsned och det är enligt honom en riktigt tur att jag inte jort mig mer illa. Klart att jag har ont, det vet ju ni som har har kontakt med mig på telefon och sms. Jag är inte så där glad som jag vill vara. Det bekymrar mig :-(
värken gör mig galen. Det är klart att jag kanske borde ha sjukskrivit mig och tagit det lugnare, men jag vet inte om det är det som hjälper heller.

Efter jobbet åkte vi och parkerade pappas bil i Bromma, tog min bil till Ängbyplan. Parkerade den där och tog tunnelbanan in till Stockholm. Var på Regeringsgatan i Hästensbutiken där och beställde min säng. Mamma och pappa är så bestämda över att jag inte får ligga mer i min dåliga säng så de ska köpa en ny till mig. efter alla desssa olyckor är jag tydligen värd det. Jag vet......DE ÄR FÖR GULLIGA.







Nu är sängen beställd och den ska göras för hand till MIG :-)





gjörs av tagel.......till mig.

Att det är skillnad på :

VOLVO och SAAB
Citroäng och FIAT
CORVETTE och PORCHE det vet vi, men på säng och säng är det faktiskt också skillnad.

Hemma sent onsdag kväll och somna som en stock igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0