Vad vi jobba och slet

Idag har det inte varit någon lätt match i garaget. Vi har svurit, tappat tålamodet......ja, inte pappa denna gång i lika stor utsträckning som jag. Det kändes helt hopplöst ett tag. Det nya frampartiet ( plastbumpern ) passade inte precis som det skulle. Vi har karvat, filat slipat och borrat. Fick nog plocka bort den nio/tio gånger från bilen under dagen. Var i garaget vid tio och sen gick jag inte in förrän vid sex på kvällen. En arbetsdag på åtta timmar är väl rätt okey en söndag. Är bara så imponerad att min pappa orkar vara där så länge. Hans rygg och knän är ju inte purunga precis.Han är som sgat var helt otrolig. Jag hade ont i min kropp efter olyckan så ibland kom det illamående känsla så jag fick pausa en stund. Sträcka lite på ryggen och bröstkorgen, så gick det att jobba vidare ett par timmar till. Man har ju inte världens bästa arbetsställning när man meckar, men det är lätt att glömma bort att man har ont också, det är inte förran man blir illamående som man backar och pausar. Är nog lika bra att vara i gång ändå. Vila kan man göra i graven.


Nya framdelen, i hårdare plast. Den förra är i gummi och blir vågig vid skruvarna. Den här ska bli snyggare och se bättre ut på bilen när den blir lackad.


Håller fast bumpern i karossen, höger och vänster sida.


Håller fast bumpern i karossen höger och vänster ovan sida.


Håller fast bumpern i mitten av nospartiet vid karossen.


Muttrar att skruva fast bumpern med i karossen.


Nya bultar till gångjärnen i dörrarna.


Nya kopplingar till varnare för att lysen är på!


Nya gummipackningar till dörrhandtagen.


Nya dörrhandtag, det är ingen askkopp ;-)


Lite blingbling till fläktkåpan.


Nya fönster-rambalken, den efterlängtade från Amerika. Nu har den kommit :-) Nu är det bara tiden hos svetsaren som ska till!!!!


Pappa kämpar att få fast nospartiet snyggt. Lite Amerikanskt så passbitarna ser inte riktigt lika ut





Pappa gav sig inte, så nu sitter den dä den ska sitta. Tack och lov!!



Nu får den forma till sig lite och sitta i spänn. Vi kommer nog ta den den fler gånger och rätta till det allra sista. Det ska se snyggt ut när det gäller Svarten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0